DOKTOR IZ TURSKE OTKRIO KOJI NAPITAK TOLIKO PRAZNI CRIJEVA DA MRŠAVITE 7 KILOGRAMA ZA 3 DANA: Malo ko može da VJERUJE

Zapravo, pije se četiri ili više časa vode za detoksikaciju kako biste ubrzali rezultate dok jedete zdravu hranu. On tvrdi da nećete biti gladni.

– Želimo da očistimo vaša crijeva na zdrav način – objašnjava doktor.
Ispostavilo se da su mnogi preopterećeni toksinima apsorbiranim iz ostataka pesticida na hrani, zagađenim vazduhom…Naša jetra ih često ne može dovoljno brzo filtrirati, “tako da se čuvaju u masnim ćelijama”, objašnjava.

Kako toksini napuštaju vaše tijelo, masnoće se brže sagorijevaju – a povrh toga, pokazalo se da antioksidansi u zelenom čaju ubrzavaju metabolizam do 35 odsto.

Doktor je dobio ovaj moćan recept, evo od čega se sastoji:
Pet šoljica hladne filtrirane vode Tri šoljice jakog zelenog čaja, kuvanog i ohlađenog Jedan cijeli srednji krastavac s korom, narezan na kriške Sok od pola limuna Jedna četvrtina šoljice svježeg lista mente Polovina kašike kajenskog praha.

Zeleni napitak za mršavljenje
Sve sastojke stavite u frižider promiješajte i ostavite. Pijte sat prije obroka. Bitno je da se držite neprerađene hrane, koristite zdravu masnoću, visokokvalitetne proteine ​​i puno bobičastog voća i povrća bogatog vlaknima i antioksidansima u svakom obroku, piše “Ženski svet”.

Author: urednik