ČAJ ZA SVE PROBLEME: Recite ZBOGOM vrtoglavici, lošem holesterolu, bolesti štitne žlijezde..

Usled ubrzanog stila života, mnogi ljudi ne obraćaju pažnju na ishranu. Svi smo previše zauzeti da konzumiramo adekvatne i balansirane obroke. Umesto toga mi jedemo ono što nam je pri ruci i brzo.

Kao rezultat toga, nosimo se sa raznim zdravstvenim problemima. Štaviše, kada dodate svakodnevni stres, prilično je teško održati zdravlje.

Ovde vam predstavljamo jednu od najlekovitijih biljaka na svetu – majčinu dušicu. Majčina dušica je neverovatno bilje koje ima sposobnost da poboljša vaše zdravlje.

Ovo bilje je prirodan izvor minerala poput gvožđa, kalijuma i kalcijuma. Štaviše, ono je i moćan antioksidant.

– Umiruje kašalj i bronhitis.

– Reguliše krvni pritisak.

– Tretira hroničnu iscrpljenost i astmu.

– Stimuliše formiranje crvenih krvnih ćelija.

– Bori se protiv vrtoglavice, lupusa, multiple skleroze i Hašimoto tiroidize.Dakle, redovno konzumiranje majčine dušice može biti vrlo dobro za vaše zdravlje. Rezultate ćete primetiti već za nekoliko dana.

Sastojci:

– šaka majčine dušice (sveže ili sušene)
– 1 šolja vode
– med (po želji)

Uputstvo:

Jednostavno, operite majčinu dušicu i stavite je u činiju. Zatim prokuvajte vodu i prelijte je preko majčine dušice. Nakon nekoliko minuta ocedite mešavinu kako biste uklonili čvrste delove.

Ukoliko želite da zasladite napitak, slobodno dodajte med. Konzumirajte ovaj napitak svakodnevno i bićete oduševljeni rezultatima.

Author: urednik