MAJSTOR OTKRIO “TAJNO DUGME” NA VEŠ MAŠINI: Ako ga NA VRIJEME pritisnete VEŠ ĆE VAM BITI SKORO SUH

Kada temperature padnu, odjeća nam se suši mnogo više nego što bi trebalo. Određenim materijalima potrebno je i do nekoliko dana, a stručnjak za organizaciju otkriva da postoji “tajno dugme” koje može da vam pomogne. “Dvostruka centrifuga za pobjedu!”, napisala je žena po imenu Nikola ispod snimka koji je postavila na Instagramu.

Pokazala je kako koristi ovaj trik, a potom je dodala: “Vaša odjeća će izaći iz mašine manje vlažna, što će joj omogućiti da se brže osuši. Odvlaživač će izvući vlagu iz vazduha i brže osušiti vašu odjeću. Ako nemate odvlaživač, otvorite prozor i stavite sušač blizu prirodnog svjetla”, savjetovala je.

“Također uključite ventilator da cirkuliše hladan vazduh kako biste pomogli da se vaša odjeća brže osuši i spriječila pojavu buđi. Svaki ventilator se može koristiti i mnogo je jeftinije od uključivanja grijanja! Takođe može biti korisno da stavite odjeću na vješalicu prije nego što je okačite u sušaru. To pomaže da se ubrza proces sušenja”, rekla je.

https://novi.ba/clanak/424387/majstor-otkrio-tajno-dugme-na-ves-masini-ako-ga-na-vrijeme-pritisnete-ves-ce-vam-biti-skoro-suh

novi.ba

Author: urednik