Djeluje KAO KLISTIR: Dodajte u KEFIR ovaj SASTOJAK, eliminiše nadutost i gasove, PREKIDA ZATVOR i čisti crijeva

Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetis, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manjii deo debelog creva – 40-50 cantimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijane aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore.

Čišćenje creva sa brašnom od lanenog semena

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksini u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

zapaljenske procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta
gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu
bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
prekomerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma
Recept:

Tri nedelje za doručak konzumirajte ovu smesu

1 nedelja. 1 kašika lanenog brašna pomješanog sa 150 ml kefira
2 nedelja. 2 kašike lanenog brašna pomješanog sa 200 ml kefira
3 nedelja. 3 kašike lanenog brašna pomješanog sa 250 ml kefira
Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, seme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija, prenosi srbijadanas.

Author: urednik