NAPITAK “7 ČAŠA” ČISTI KRVNE SUDOVE, UKLANJA TOKSINE, REGULIŠE PRITISAK: Jeftini sastojci, a pravo je blago

Naše bake i mame su znale mnogo narodnih recepata, koji su se prepisavali iz jedne sveske u drugu. Oni koji su se pokazali najboljima su opstali, a takav je i ovaj recept za napitak koji čisti krvne sudove i poboljšava opšte stanje organizma.

Recept za napitak koji čisti krvne sudove, uklanja štetne materije i toksine, podmlađuje i utiče na opšte stanje organizma, naziva se “7 čaša”, prema jedinici mjere i broju sastojaka od kojih se priprema.

Od ovog zdravog napitka krvna slika se poboljšava, hemoglobin raste, glavobolja nestaje, pritisak se normalizuje… Potrebno je 200 grama svakog sastojka, odnosno po jedna čaša, a svaki ponaosob je zdrav i već ga imate u kuhinji.

Sastojci za zdravo piće:

crno vino

sok od šargarepe;

sok od rotkivca

sok od limuna;

sok od cvekle;

sok od bijelog luka

prirodni med

Napravite sok od šargarepe, cvekle, rotkvica, limuna i bijelog luka. Narendajte povrće na finom rendu,a onda istisnite tečnost. Ako je moguće, koristite sokovnik. Zatim u smesu iscedite limunov sok, a kroz presu – bijeli luk. Drvenom kašikom sve pomešati sa vinom i medom. Čuvajte piće u frižideru.

Uzimajte jednu supenu kašiku 20-30 minuta pre jela, tri puta dnevno. Potrebno je konzumirati napitak oko mjesec i po dana, napravite pauzu dva mjeseca pa ponovite tretman.

Ako vam je iz nekog razloga ne prija vino probajte sa sokom od brusnice – takođe efikasno pročišćava krv,a priprema se po istom principu. Uzimajte sto grama tri puta dnevno prije obroka tri nedelje. I sok od šargarepe čisti krv. Uzimajte 100 ml tri puta dnevno prije obroka, ali ne duže od 10 dana. Sok od šargarepe mora biti svježe iscijeđen.

Izvor: Lepa&Srećna

Author: urednik