Uzmite želatin protiv bolova u leđima, vratu, nogama, rukama i vrlo brzo ćete osjetiti poboljšanje

Mislite li da ne pomažu? Onda biste trebali isprobati novu metodu. Ovaj recept će vam biti spas za ruke, noge, leđa i vrat.

LIJEK ZA ZGLOBOVE
Sve što vam treba je 150 g želatina. Ova količina je dovoljna za cijeli mjesec. Svakog dana treba da konzumirate oko 2 kašičice želatina. Razblažite ga sa 1/4 šolje hladne vode. Dobro promiješajte i ostavite preko noći. Ovu smjesu treba piti na prazan stomak ujutru. Ako vam se ne sviđa njegov ukus, možete dodati malo meda, soka ili pavlake.

Poslije sedam dana uzimanja ovog lijeka, primijetit ćete da su bolovi u leđima, vratu ili nogama postali slabiji. Poslije mjesec dana možete prekinuti liječenje, jer će se postići rezultat.

Možete da ponovite ciklus u roku od šest mjeseci, ali to nije neophodno.

Zašto je običan želatin tako moćan lijek za zglobove? Stvar je u tome što se dobija preradom kolagena koji se nalazi u vezivnom tkivu i kostima goveda.

Pored toga, proces uključuje obradu tetiva i hrskavice. Zbog toga sadrži aminokiseline koje pomažu u obnavljanju vezivnog tkiva zglobova.

Zabilježite ovaj lek ako imate bilo kakvih problema sa zglobovima. Počnite da uzimate želatin protiv bolova u leđima, vratu, nogama, rukama i vrlo brzo ćete primetiti rezultat, prenosi “Dnevni.rs“.

Author: urednik