Tri napitka koja čine čudo! Vraćaju metabolizam u normalnu funkciju, nakon njih ćete zaboraviti na doktora

Tokom ovog ljeta, akcenat smo stavili na zdrave navike, uravnoteženu, zdravu ishranu i redovne treninge, međutim, postoji još jedna zdrava navika, koju bi trebalo da uvrstimo u svoju rutinu, kako bismo ubrzali metabolizam, poboljšali hidrataciju organizma i još efikasnije se borili sa viškom kilograma.

Riječ je o zdravim napicima, koji bi trebalo da postanu naša svakodnevna, zdrava navika.

Hidratacija tijela zdravim, dijetalnim napicima igra veliku ulogu, kada su naše zdravlje, ali i sagorijevanje suvišnih kalorija u pitanju.

Postoji nekoliko zdravih napitaka, koji su pravo okrepljenje za naš organizam, a jedan od njih, mogao bi postati vaša nova zdrava navika.#1 Sok od celera

Sok od celera zaista efikasno pomaže u borbi sa viškom kilograma, a uz to pozitivno utiče na našu energiju, pa je savršen odabir za prvi jutarnji napitak. Celer je bogat A vitaminom, ali i vitaminima B, C i E, što podstiče detaljno čišćenje organizma, pa je sok od celera svojevrsni detoks za vaš organizam.

#2 Topla limunada

Ovaj napitak, takođe efikasno ubrzava metabolizam, a C vitamin podstiče topljenje masnih naslaga, a istovremeno jača naš imunitet i pozitivno utiče na našu kožu. U šolju tople vode nacijedite pola limuna, a ako vam ukus ne prija, dodajte i svjež sok od polovine narandže, pa će vaš jutarnji napitak, biti za nijansu slađi,piše Novi

#3 Svježe cijeđeni sok od jabuke

Jabuke su poznate kao voćka sa veoma malo kalorija. Nekoliko jabuka stavite u sokovnik i dobićete preukusan sok od jabuka, koji će uz uravnoteženu ishranu napraviti čuda za vaš organizam. Ako ga držite u frižideru, biće pravo osvježenje tokom toplih ljetnih dana i usvajanje ove zdrave navike postaće za vas pravo okrepljenje.

Author: urednik