Magični narodni lijek: Generalno čišćenje krvnih žila i crijeva!

Učestale prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisutnosti toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih tvari.
Već smo pisali, (a mnogi od vas su isprobali i pozitivno ocijenili), o tretmanu čišćenja crijeva kefirom i lanenim sjemenom.
Evo još jedan učinkoviti prirodni lijek ruske narodne medicine na bazi kefira i heljdinog brašna.
Mnogi od vas znaju da je kefir “eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, pomlađuje krvne žile, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Dobro je za pamćenje i koncentraciju (osobito za starije osobe). Snižava krvni tlak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju.
U kombinaciji s kefirom, smanjuje razinu šećera u krvi, čisti crijeva i krvne žile, normalizira metabolizam i rad gušterače, povećava razinu hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Ljekovita smjesa kefira i heljdinog brašna – recept

Potrebni sastojci:

1 žlica heljdinog brašna
180 ml kefira
po želji malo meda

Priprema:

Žlicu heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promiješati. Učinite to navečer i ostavite u hladnjaku. Ujutro, još jednom promiješajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka. Po želji zasladite s malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata. Kura čišćenja neka traje 14 dana.

Author: urednik