OSVJEŽAVAJUĆI I ZDRAV NAPITAK KOJI TOPI MASNE NASLAGE: Priprema se krajnje jednostavno i blagotvoran je za organizam

Pogodan je za sve one koji žele da smanje obime ali i da se osvježe u ovim vrelim ljetnjim danima.

Kao osnova zdravog života je da dnevno popijemo osam čaša vode, zbog optimalnog funkcionisanja organizma. Voda nam omogućava da svi naši organi funkcionišu bez poteškoća. Svakako da preporučena količina vode može da varira zavisno od naših individualnih potreba i stepena fizičke aktivnosti.

Za one koji žele da smanje masne naslage ili da smršaju voda ima najviše prednosti, takođe omogućava i zdravu probavu.

Uz pomoć jednog krajnje jednostavnog napitka koji će vas pritom i osvježiti možete da smanjite masne naslage koje ste nakupili na odredjenim dijelovima tijela.

Voda predstavlja jedno od najzdravijih pića a možete je napraviti tako da bude još blagotvornija. Ovaj napitak smanjuje nadutost i poboljšava probavu a osmislila ga je nutricionistkinja Sintija Sas.

Po njoj je ova osvježavajuća “Sasi voda” i dobila naziv. Razbudiće vas i upotpunosti osvježiti vaše tijelo a evo i kako se priprema:

SASTOJCI:

8 čaša vode
jedna kašičica rendanog korijena od djumbira
jedan svježi krastavac srednje veličine, oguljen i isječen na tanke kriške
jedan limun srednje veličine, isečen na kriške
12 listova nane

Navedene sastojke stavite u vodu pa ostavite da smjesa odstoji preko noći kako bi sve namirnice pustile svoje arome. Ovaj napitak potom možete da konzumirate tokom celog dana.

Svakako da ovaj napitak neće učiniti čudo ali u kombinaciji sa uravnoteženom ishranom i fizičkim aktivnostima omogućiće da izgubite na obimu bez gladovanja.

(Stil)

Author: urednik