SUPER TRIK KAKO DA OČISTITE FUGNE I PLOČICE! Poslije MINUT su kao IZ RADNJE

Evo kako da brzo i lako očistite fugne u kupatilu!

Mali razmaci između pločica, poznatiji kao fugne, nakon određenog vremena mnogima su noćna mora. Od blistavo bijelih, postepeno usljed vlage, buđi, prljavštine i bakterija, postanu žute ili crne. Složićete se, za oko je potpuno neprijamčivo i ružno. Šta raditi kada ribanje standardnim sredstvima ne pomaže?

Jedna žena tvrdi da će korišćenjem samo jednog proizvoda vaše fugne ponovo izgledati čisto, a nećete morati ni da ih ribate.

Slučajno sam prosula ovaj odmašćivač po svom podu i otkrila da čisti moje fugne, a da ih nisam ni ribala”, rekla je ekspertkinja za čišćenje Azur Mek Kanel u videu koji je podijelila na svom TikToku.

Uz video koji prikazuje njen savjet za čišćenje, uputila je ljude da jednostavno sipaju odmašćivač na pod, ostave ga da odstoji minut, a zatim obrišu krpom, džogerom ili starom četkicom za zube kako bi bolje prodrli do prljavštine.Takođe, ova žena napomenula je da za druge svrhe čišćenja, odmaščivač je potrebno da razrijedite sa vodom jer ima veoma jako dejstvo i može da nagrize određene površine, prenosi Mondo

Author: urednik