Ovaj 90-godišnjak je pronašao lijek za POBOLJŠANJE VIDA – Čak i ljekari su ŠOKIRANI!

Ovo je recept moje tetke, koja je sa vidom imala velike probleme. Kada se liječila 60-ih godina na klinici očnih bolesti u Odesi (Ukrajina), imala je sreću da upozna čuvenog akademika Filatova, koji joj je tokom liječenja preporučio i recept alternativne medicine za poboljšanje i ojačanje vida koji ona posle koristila stalno i sa velikim uspjehom, piše uspesnazena.com!

filatov-oci

Recept za poboljčanje i ojačanje vida

  • 100 gr soka aloe
  • 500 gr izdrobljenih jezgra oraha
  • 300 gr meda
  • sok od 3-4 limuna

Ova mješavina za bolji vid uzima se tri puta dnevno 30 minuta prije jela po 1 supenu kačiku. Konzumira se stalno dok ne dođe do poboljčanja vida. Inače, ovaj recept ne samo što „zaoštrava“ vid, nego i u principu jača cijeli organizam kao i Vitaminska bomba.

Bitno je: biljka (aloe) ne smije da bude mlađa od 2-3 godine.
Isijecite veće donje i srednje listove, ostavljajući netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isperite ohladjenom prokuhanom vodom, uklonite šiljke sa listova i isijecite listove na sitne komadiće. Istrljajte i iscedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik.

Akademik Filatov preporucivao je oprane listove ne sjeći odmah, nego ostaviti na tanjr i držati u frižideru 10-12 dana. U ovim uslovima u ćelijama aloe formiraju se supstance poznate kao „biogeni stimulatori“, koje „bude“ aktivnost ćelija aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i sledite gore navedeni postupak. Od takvih listova mozete pripremiti biostimulativni sok aloe.

I na kraju, treba da znate da je sok aloe kontraindikovan kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, poslednjeg trimestra trudnoce, kod upalnih procesa zenskih polnih organa, kod bolesti kardiovaskularnog sistema u fazi dekompenzacije, tuberkuloze i hemoroida.

Izvor: uspesnazena

Author: urednik