Moćan prirodni lijek! Dokazano popravlja zdravlje kostiju, ubrzava zacjeljivanje rana, ublažava upale…

Mi vam predlažemo da isprobate jedno od najboljih rješenja – domaći magnezijumov losion, odnosno ulje magnezijuma, koje može da riješi sve te probleme u jednom potezu!

Kao što možda već znate, magnezijum je ključni mineral u ljudskom tijelu, koji je neophodan svim ćelijama u tijelu, kako bi mogle da funkcionišu. Čak 300 hemijskih procesa u tijelu zahtjeva prisustvo magnezijuma, što znači da moramo da ga unosimo u dovoljnim količinama svakog dana,piše Novi.

Ovo su neke od funkcija magnezijuma u tijelu:
– Popravlja zdravlje kostiju
– Reguliše nivo energije
– Pospešuje apsorpciju vitamina D iz sunca
– Ubrzava zacjeljivanje rana
– Ublažava upale
– Stimuliše cirkulaciju
– Snižava rizik od dijabetesa

Ipak, iako je veoma važan, zbog nepravilne ishrane mnogi ljudi ne unose dovoljno magnezijuma. Vi počnite što prije, jer njegov nedostatak ima ozbiljne posljedice.
Osim ishrane, postoji još jedan način da unesete magnezijum u tijelo, i to prečicom – kroz kožu. Ovom metodom sigurno ćete zadovoljiti preporučeni dnevni unos (za žene 280-300 mg, za muškarce 270-400 mg), a za to vam je potrebna samo ključala voda i magnezijum hlorid.

Doktor Norman Šeli, američki specijalista za holističku medicinu, sproveo je istraživanje, prilikom kojeg su učesnici svakog dana na kožu nanosili domaći losion od magnezijum hlorida.

Poslije samo četiri nedjelje, 75 odsto učesnika imalo je veći nivo magnezijuma u tijelu!

Recept za domaći magnezijumov losion (ulje)
Sastojci: 3 kašike ključale vode, pola šolje magnezijum hlorida

Priprema i primjena: Sve što treba da uradite jeste da pomiješate vodu sa ovim moćnim prahom i nanesete na kožu! Pomoću ovog losiona, možete da se oslobodite bolova u kostima i mišićima- samo utrljajte losion na bolno mjesto i sačekajte 2-3 minuta. Bićete oduševljeni rezultatom!Istu smjesu možete da koristite za redovnu negu kože tijela, umjesto standardnih krema punih hemikalija, samo ovoj smjesi dodajte i šea puter.

Author: urednik