Rak je trebalo da ga ubije: Lekari ga otpisali, on ozdravio zahvaljujući ovome!

Rob Muberi je uspeo da se izbori sa lošim prognozama lekara zbog raka od koga je bolovao, po kojima mu je ostalo svega nekoliko nedelja života i sada milioni ljudi pričaju o ovom hrabrom čoveku.

Iako su mu zbog raka od koga je bolovao predviđali još samo par nedelja života, on je tradicionalni tretman zamenio sirovom veganskom hranom. Njegova priča postala je poznata ljudima nakon što je njegova supruga Amanda objavila post koji je podelio pevač Tim Mekgro.

Nakon što mu je konstatovan 4. stadijum raka creva i rektuma 2012. godine, po rečima lekara ostalo mu je još par nedelja života. Bivši barmen koji je svoju ženu upoznao dok su radili zajedno u Las Vegasu, preuzeo je hrabar korak kada je prestao sa konvencionalnim tretmanom i prešao na sirovu vegansku ishranu.

Sirova veganska ishrana ga spasila

Amanda je kasnije na Fejsbuku podelila status u kome je napisala da je prelazak na holistički pristup lečenju učinio čudo i njegov rak se smanjio za 80 procenta.

 

U objavljenom videu Amanda je objasnila kako su se njih dvoje upoznali 2011. godine, da su nakon mesec dana izašli na dejt, a posle 5 meseci počeli su da žive zajedno. Rob je ubrzo posle toga počeo da se oseća loše i nakon posete nekolicini lekara dijagnostikovan mu je kolorektalni rak. Jedne noći u bolnici on ju je zaprosio i ona je pristala.Nakon prve doze hemioterapije Rob nije pokazivao znake poboljšanja, zbog čega su odlučili da odbiju drugu dozu i probaju holističko lečenje. Iako su im lekari rekli da su prilično naivni, nakon samo tri nedelje veganske ishrane njemu se rak povukao za 80 procenta. Do kraja 2014. godine nije bilo ni traga bolesti.

Par se podvrgao veštačkoj oplodnji jer su želeli decu, a Amanda je kasnije rodila blizance, piše Mirror.

 

“Ludo je kada pomislite da je pre samo par godina sve bilo protiv nas, ali to nam je samo pokazalo da ljubav može da učini čuda”, rekla je Amanda.

Uputstvo kako da započnete sa sirovom ishranom možete pronaći u našoj digitalnoj knjizi “Sirovi recepti – Ishranom do zdravlja”. Ako zelite saznati vise o Sirovim receptima klinkite OVDE

Author: urednik