Za 24 sata izbacite sve otrove i stres iz tijela uz pomoć sirove ishrane

Vec nekoliko godina unazad sirova ishrana predstavlja veoma popularan način ishrane. Sirova hrana je veoma dobra za ljudski organizam, korisna je kako za celokupno zdravlje, tako i za mrsavljenje, jer se ova hrana zasniva na namirnicama biljnog porijekla.

Takođe, ova ishrana ima uticaj na bolju memoriju, na pojačan imunološki sistem i na podizanje energetskog nivoa kod ljudi. Pored toga ima uticaj na lepšu kožu, bolju memoriju, ojačan imunološki sistem, sprečava pojavu dijabetesa. Ovaj prirodni lijek očistit će organizam od viška soli i masnoće, ali i oslobodit će vas stresa i hroničnog umora. Pored primjene ovog lijeka potrebno je da se zdravo hranite, te izbjegavate pića sa puno štetnih dodataka.

Knjiga je dostupna u cijelom svijetu, za više informacije pritisnite na sliku ispod:

Osobe koje ne piju vino ili uopšte alkohol mogu više da piju prirodne sokove od grožđa, višnje i slično, jer sadrže zdrave sastojke. Sastojci: – 12 čehna bijelog luka i – pola litre crnog vina.

Priprema: Očistite bijeli luk i ustitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 sedmice i svakog dana promućkajte po nekoliko puta. Nakon 2 sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana. Napomena: Ovo je jak lijek i zato ga primjenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 24 sata. Izvor: kurir

Uputstvo kako da započnete sa sirovom ishranom možete pronaći u našoj digitalnoj knjizi “Sirovi recepti – Ishranom do zdravlja”.
Knjiga je dostupna u cijelom svijetu, za više informacije pritisnite na sliku ispod:

Author: urednik