HRONIČNO STE UMORNI: Onda je ovo pravi recept za vas, PUCAT ĆETE OD ENERGIJE

Zadržavanjem toksina u krvi postajemo hronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema s cirkulacijom. Kako se ne bi zadržavali toksini u krvi treba povremeno napraviti čišćenje.

Zadržavanjem toksina u krvi postajemo hronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema s cirkulacijom. Ove tegobe mogu se odstraniti s pomoću jednostavnog pripravka iz vaše kuhinje. Sve što vam treba je bijeli luk, domaći i vino, crno. Ovaj ljekoviti napitak čisti krv, uklanjajući višak masnoće i soli iz organizma te ubrzava metabolizam.

Sastojci:
– 12 češnja bijelog luka
– Pola litre crnog vina (po mogućnosti domaćeg)

Priprema:

Češnjeve bijelog luka očistite, narežite na četvrtine i stavite u staklenku. Dodajte pola litre crnog vina i posudu dobro zatvorite.

Držite je na sunčanom/svijetlom mjestu oko dva tjedna. Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci izmiješali. Nakon dvije sedmice, procijedite sadržaj staklenke i stavite u staklenu bocu. Uzimajte 1 čajnu žličicu tri puta dnevno, u periodu od mjesec dana.

Upozorenje:
Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi pa ga primjenjujte s razmakom od 6 mjeseci između dva tretmana, piše ljekoviticajevi.com

Author: urednik